אם גם אתם אוהבים פיצה וסקרנים לנסות עוד מגוון שלם של טעמים חדשים, תנו לנו לסייע לכם בכל אותם שילובים שירגשו לכם את החך בכל משלוח פיצה! במאמר לפניכם נחשוף את כל שילובי התוספות והטעמים שירגשו לכם את הפיצה וישדרגו אותה כל פעם מחדש. כבר בתום המאמר תתחילו לפנטז על טעמים חדשים, מתוקים, חריפים, מעקצצים, מלוחים, מאוזנים ומרגשים – שישדרגו את הפיצה שלכם וייקחו אותה למחוזות שלא הכרתם! מוכנים?
פלפל חלפיניו ואננס
אם הייתם צריכים לחלק את חייכם לשני טעמים הייתם מתלבטים רבות על הטעם השני שכן המתוק היא הבחירה הראשונה, אולם מה השנייה? כנראה שלא יספיקו לנו שני טעמים והחיים שלנו הרבה יותר מורכבים אז מאותה סיבה כמעט, גם הפיצה שלכם יכולה להיות מורכבת ממנעד של טעמים. אחד השילובים המנצחים הם המתיקות של האננס יחד עם המרירות של הפלפל והחמיצות/ חריפות של החלפיניו – שילוב אהוב ומבוקש במיוחד!
חצילים ושום
רומנים יודעים לאכול טוב! החצילים הוא רכיב דומיננטי במטבח שלהם וגם על הפיצה! חצילים ושום יזכירו לכם את הסביח העירקי, מפה כבר תוכלו לעוף עם הדמיון עם תוספות כמו תירס או גמבה טרייה ותבינו שמדובר בטעם אחר לגמרי. פיצה שמומלץ לאכול עם החברים ופחות בדייט ראשון.
פלפל, בולגרית, טונה וזיתי קלמטה
הסוד להגיע לטעם המשובח שלכם הוא למעשה לראות מה המרכיבים שלכם בתוך סלט. הכוונה היא לא לקחת פיצה ולפזר עליה את העגבניות והבצל, אלא להבין מה המרכיבים שמהם אתם אוהבים להכין סלט כמו גבינה בולגרית, זיתים או טונה ואותם לפזר על הפיצה שלכם – לא תאמינו, אבל זה עובד לכל הדעות!
אננס, גבינת עזים ובצל
ניגודים משלימים והם מתאהבים לנצח! קחו טיפ נפלא שבמאכלים הוא תמיד עובד. כשהמתוק והטקסטורה הקשה של האננס, נפגשים להם עם גבינת העיזים מתרחש ניצוץ בפה! והבצל? הוא תמיד ישלים את הטעמים.
עגבניות מיובשות ותירס
הטעם המעושן של העגבניות המיובשות יחד עם הטעם המתקתק של התירס, יספקו ארומה ייחודית לפיצה שלכם. כשתבקשו את שתי התוספות הללו יחד, אולי לא כולם ממש יזרמו אתכם בהתחלה, אבל אחרי הביס הראשון, יתחילו להתייעץ אתכם על כל דבר!
אנשובי, פלפל חלפיניו וגמבה
מוזר, אבל מסתבר שיש אנשים שלא אוהבים אנשובי. אבל לכל אלה שכן יש לנו חדשות מעולות. הסוד בטעמי הפיצה הזאת היא לשבור את הטעם החזק על ידי שימוש בטעמים עדינים. אנשובי כבוש ומלוח יפגוש את הגמבה הטרייה והנה נולד טעם חדש. כל מה שנותר לכם זה רק לחזק עם מעט חריפות של החלפיניו, ואתם כבר באמת נמצאים בטופ של העולם עם טעמים שלא מביישים מסעדת 4 כוכבי משילן.
זיתים ירוקים ופטריות טריות
בישראל רוב האוכלוסייה מתחלקת לשניים – אלה שאוהבים ממש פיצה עם זיתים ואלה שתמיד יעדיפו פטריות. חשבתם פעם לשלב ביניהם? אז זה לא ממש מקורי אבל זה בהחלט מעשי וככה תלמדו את ילדכם ואת עצמכם את ערך לחיים – 'אחדות', כי פיצה עם זיתים ופטריות זה בהחלט שילוב שגורף ניצחונות!
פיצת פונדו
עוד מעט מגיעים להם ימי הסתיו ואין כמו פיצה עסיסית שמחממת את הלב. פיצת פונדו היא פיצה שמשלבת בתוכה גבינה בולגרית ותוספת גבינה וכל המותך הזה עושה טוב ללב ולנשמה – אין יותר טוב מזה לצפיית בינג' לאורך כל הלילה!
אם הגעתם עד לפה סימן שאתם עדיין קוראים ולא מזמינים פיצה – למה אתם מחכים?